Iskola- és óvodatakarítás

Iskola- és óvodatakarításra a városokban és községekben korlátozott költségvetés áll rendelkezésre. A gyermekek és fiatalok részére mégis biztosítani kell az optimális tanulási és fejlődési környezetet. Ezért még fontosabb, hogy ezekre a területekre hatékony takarítási megoldásokat találjunk és tartós munkaeszközöket szerezzünk be, amelyek kifizetődőek az elkövetkező évekre nézve.

Feladatok és kihívások

Az időigényes nedves törlés miatt számos iskolában időközben már megfigyelhető a száraztakarítás gyakorlatára való átállás az osztálytermek és közlekedők területén. A műanyag vagy részben még fából készült bútorok felülettisztítása gyors és hatékony kell hogy legyen. Nagy mennyiségű papírhulladék kezelésére van szükség és számos fogyóeszközt pl. WC- és kéztörlő papírt kell a felhasználás helyére szállítani.

A VERMOP megoldása

Ebben a részben termékjavaslatokat talál az iskolák és óvodák takarításához. Vegye figyelembe, hogy itt csupán a kínálatról van szó. Szívesen adunk tanácsot az adott épülethez alkalmas egyéni megoldás összeállításához.

Termékjavaslataink


Padlótisztítás

scandic száraztakarítás

A Scandic száraztakarító rendszerrel gyorsan és egyszerűen felszedhetők a laza, száraz szennyeződések. A kétoldalas, fordulékony tartóval és a Ceran mikroszálas huzattal, játszva takaríthat például a székek és az asztalok között is.

tovább
Padlótisztítás

Sprint rendszer

A nagy és esetleg erősen szennyezett területek nedves takarításához a Sprint rendszer alkalmazása ajánlott. A könnyű tartó egyszerűen siklik a padlón és a mikroszállal kombinált Tronic mop optimális eszköz a szennyeződés felszedéséhez. A szaniter területeken a Brush mop alkalmazása javasolt, hatékonysága a struktúrált felületeken mutatkozik meg.

tovább
Hulladékkezelés

Papírszállító kocsi X-formájú

A VERMOP X-formájú papírszállító kocsijával nagy mennyiségű papírhulladék szállítható el gyorsan és kényelmesen pl. az osztálytermekből, a tanári szobákból és a mosdóhelyiségekből. Az opcionális textil hulladékzsák újra felhasználható, ezáltal nincs szükség műanyag zsákokra és így óvja a környezetet is.

tovább

Szanitertakarítás

WC-garnitúra

A WC-garnitúra mobilan ott használható, ahol a szaniter helyiségben nincs WC-kefe vagy nem megfelelő a használat, pl. iskolákban. A hosszú nyelű kefével a WC ergonómikusan, mégis erőteljesen tisztítható. Munka után a kefe praktikusan a tartóba helyezhető és az akasztó segítségével pl. a takarítókocsin szállítható.

tovább
Felülettisztítás

Mop-kesztyű White Magic

A VERMOP a White Magic mop-kesztyűt székek, asztalok, szekrények vagy a WC-helyiségek válaszfalainak letörléséhez is ajánlja. Nyirkosan vagy permetező módszerrel a kiváló hatékonyságú mikroszálas plüss optimális eszköz a legkülönbözőbb felületek gyors és alapos tisztításához.

tovább