Szanitertisztítás

A tiszta és megnyerő szaniter területek minden jól vezetett objektum névjegyét jelentik. A VERMOP intelligens termékeket kínál, amelyekkel a szaniter területek ragyogóvá varázsolhatók.

Feladatok és kihívások

A szaniter berendezések rendszerint nagy forgalomnak vannak kitéve és a látogatók sok felülettel közvetlenül is érintkeznek. Ezért kell nagyobb figyelmet fordítani az alapos és higiénikus takarításra.

További kihívásokat jelentenek a legkülönfélébb felületi anyagok, pl. a struktúrált padlólapok. A szennyeződés lerakódása azokon a helyeken fordul elő, amelyek nehezen hozzáférhetők a takarítás során. Adagoló- és fogyóanyag feltöltésre szükség van és a megfelelő termékeket a felhasználás helyére kell szállítani. A szaniter helyiségekben ajánlatos továbbá a felületek színkódolt tisztítása a higiénikus eredmények elérése érdekében.

A VERMOP megoldása

Ehhez a területhez is talál teremékjavaslatokat, hogy a fent leírt követlményekkel találkozzon a szaniterhelyiségek takarítása során. Vegye figyelembe, hogy itt csupán a kínálatról van szó. Szívesen adunk tanácsot az adott épülethez alkalmas egyéni megoldás összeállításához.

Termékjavaslataink


Padlótisztítás

Twix 30 cm rendszer

A Twix 30 cm-es felmosó rendszer optimális eszköz kisebb szaniter helyiségek takarításához 200 m² maximális felületig vagy különálló fürdőszobák és WC-k takarítására, pl. szállodában vagy irodában. A kicsi és fordulékony 30 cm-es, kétoldalas moptartóval gyorsan és egyszerűen takaríthat fülkékben és WC-k alatt.

Nagyobb szaniter helyiségekhez a 40 cm-es, kétoldalas Twixter moprendszert ajánljuk.

tovább
Mopfajták

Doppelbrush huzat

A Twix Brush mop kiváló minőségű mikroszálas plüss kombinációja dörzsicsíkokkal. Jól siklik a csúszásmentes padlólapokon is (pl. szaniter terület), kiválóan oldja és veszi fel a szennyeződést. A dörzsicsíkok a fugákat is alaposan kitisztítják.

tovább
Takarítókocsi

Shopster

A Shopster praktikus megoldás minden takarítási feladathoz és eszköztároláshoz a szaniter helyiségekben. Különböző módszerekkel kombinálható a padlótisztításnál a szaniter területeken (pl. Pre-Wash vagy öntő módszer), és akár három vödörrel is felszerelhető a színkódolt felülettisztításhoz. A tároló modulokban például a tiszta mopok, papírtörlők és WC-papírok számára is van hely. Zárt kivitelben a Shopster a napi takarítás során professzionális hatást kelt.

tovább

Felülettisztítás

Textronic & Softtronic 1

A különböző felületek színkódolt takarításához a szaniter területeken belül két kiváló minőségű mikroszálas törlőkendőt ajánlunk. A sárga színű, kiváló minőségű Textronic mikroszálas törlőkendő rendkívül alkalmas tükrök és üvegfelületek csíkmentes letörlésére. A sárga színű, kiváló minőségű Softtronic 1 mikroszálas törlőkendő hatékonyan tisztítja a mosdókagylókat és szerelvényeket – a piros színű WC és piszoár tisztításánál alkalmazható.

tovább
Tartozék

WC-garnitúra

A WC-garnitúra mobilan ott használható, ahol a szaniter helyiségben nincs WC-kefe, pl. iskolákban vagy stadionokban. A hosszú nyelű kefével a WC ergonómikusan, mégis erőteljesen tisztítható. Munka után a kefe praktikusan a tartóba helyezhető és az akasztó segítségével pl. a takarítókocsin szállítható.

tovább
Tartozék

Figyelmeztető zászló

A figyelmeztető zászlóval hatékonyan lezárhatja takarítás közben a szaniter területeket a látogatók elöl.

tovább