Takarítás kórházban és idősek otthonában

A növekvő fertőzésszámok idején a kórházakban alkalmazott higiénia mind inkább a nyilvánosság elé került. Mindegy, hogy saját vagy szolgáltató általi takarításról beszélünk: a professzionális és biztonságos megoldásokat keresik.

Feladatok és kihívások

A beteg- és lakószobák, a bejárati területek és a folyosók padlótisztítására szükség van. Azoknál a kritikus területeknél, amelyekkel a beteg érintkezik – pl. szaniter helyiségek – ajánlatos a fertőtlenítő felülettisztítás. Mivel ezekben az objektumokban rendszerint munkaidőben kerül sor a takarításra, különös jelentőséget kap a betegek, bentlakók és a látogatók biztonsága.

A VERMOP megoldása

Ebben a részben termékjavaslatokat talál a kórházak és idosotthonok takarításához. Vegye figyelembe, hogy itt csupán a kínálatról van szó. Szívesen adunk tanácsot az adott épülethez alkalmas egyéni megoldás összeállításához.

Termékjavaslataink


Padlótisztítás

Twixter 40 cm-es rendszer

A keményburkolatú területeken végzett padlótisztításra a kétoldalas Twixter 40 cm-es felmosórendszer megfelelő. A mop egyik oldalával nedvesen feltörölhető, másik oldalával szárazolható a felület. A csúszásveszély így minimálisra csökken. A rendszer a Des-káddal alkalmazható az egyoldalas nedvesítéshez.

tovább
Mopfajták

Tronic és Classic

A kiváló minőségű, kívül mikroszálas csíkkal kombinált Tronic mop optimális a szennyeződés felvételéhez, pl. haj felszedéséhez is. A pamut-poliészter keverékből készült belső sáv gondoskodik a víz felvételéről. Magas vegyszerhasználattal történő fertőtlenítő felmosáshoz a VERMOP a pamut-poliészter anyagból készült Classic mopot javasolja.

tovább
Takarítókocsi

Equipe rendszer

Az Equipe takarítókocsi a napi takarítás során optimális segítőeszköz. A burkolatnak és a billenő tetőnek köszönhetően a tartozékok és a törlőkendők tárolása higiénikus. A zárt kivitel professzionális hatást biztosít. Az olyan megoldások, mint a zárható vegyszertároló védik a betegeket és a bentlakókat.

tovább

Felülettisztítás

Softtronic 1 kendő

A zöld Softtronic 1 törlőkendőt a zöld vödörrel kombinálva felületfertőtlenítésre használják. Ahhoz, hogy az alkalmazási területeket még egyértelműbben megkülönböztethessük a VERMOP-törlőkendőkre piktogramok is rávarrhatók.

tovább
Tartozékok

Ajtókitámasztó

Az ajtókitámasztóval takarítás közben az átjárók és szobák ajtói nyitva tarthatók. A hosszú nyélnek köszönhetően ergonómikusan, hajolgatás nélkül betámasztható és eltávolítható. A profilozott gumiláb stabil és kíméli az ajtókat.

tovább
Tartozékok

Fűtőtest tisztító

A fűtőtest lemezei azon helyek közé tartoznak, ahol a por könnyen összegyűlik és amely később csak nehezen távolítható el higiénikus módon. A VERMOP fűtőtest tisztító gond nélkül jut be a nagyon szűk, köztes területekre és a lamellák közé. A levehető Brush huzat a dörzsicsíkok segítségével feloldja a szennyeződést, amelyet aztán a mikroszálas plüss anyag magában tart. A huzat használat után mosógépben mosható és fertőtleníthető.

tovább