Tisztatéri takarítás

„Csak ha a legkisebb részlet is a kisujjadban van, akkor lehet pontosan dolgozni.” Niki Lauda

Feladatok és kihívások

A takarítás, mint téma, nem elsődleges a tisztatérben, de ugyanolyan döntést igényel, mint a termék minősége. Gyakran nehéz az eltávolítandó szennyeződést látni a tisztaterekben. Legtöbbször láthatatlan részecskékkel vagy mikroorganizmusokkal állunk szemben. Ezért is fontos a megbízhatóság, a minőség és a funkció az alkalmazott takarítóeszközöknél, ezért játszik központi szerepet.

A VERMOP megoldása

Teljes megoldást nyújt a VERMOP a tisztatéri takarítási rendszerrel, melyet a jelenlegi legújabb szabvány szerint egy független intézmény ellenőrzött és amely segítséget nyújt a tisztateret üzemeltetők számára a kívánt minőségi szabvány elérésében. Így a VERMOP – mint első vállalat – ellenőriztette a textíliák tisztítási hatékonyságát (SPC osztályok szerint) a Frauenhofer IPA Institut-tal.

Termékinformációk letöltése PDF dokumentumként (angol)

Bizonyított takarítási hatékonyság

Első vállalkozásként a VERMOP padlótisztító textíliáit vizsgálták be az SPC-előírások szerinti takarítási hatékonyság vonatkozásában – kiemelkedő végeredménnyel.

Termékek


Takarítókocsik

Variant tisztatér (nemesacél)

A kiváló minőségű nemesacélból készült Reinraum takarítókocsi változatot kifejezetten nagy tisztaságú helyiségek magas szintű követelményeket támasztó takarításához fejlesztették és vizsgálták be. A kiváló minőségű nemesacél kivitel tartósságának és megbízhatóságának köszönhetően meggyőzően teljesít a napi használatban. Most a prést egy nemesacélból készült speciális takarítókocsira szerelték fel.

tovább
Takarítókocsik

tartály és zárófedelek

A tartály és a fedél kiváló minőségű nemesacélból készül, és ideális a legmagasabb szintű elvárásokat támasztó nagy tisztaságú helyiségekben történő használatra. A tartályok űrtartalma 5,5 liter, 14 liter és 28 liter.

tovább

Padlótisztítás

Sprint moptartó (nemesacél)

A Sprint nemesacél tartót kifejezetten nagy tisztaságú helyiségekben, ill. elektrosztatikus környezetben történő takarítására fejlesztették ki. A kiváló minőségű nemesacél kivitel tartósságának és megbízhatóságának köszönhetően meggyőzően teljesít a napi használatban. A tartó 40 és 50 cm-es munkaszélességben kapható, és utólag nemesacél nyéllel is felszerelhető.

tovább
Padlótisztítás

Laposprés

A kifejezetten nagy tisztaságú helyiségek takarítására tervezett laposprés kiváló minőségű nemesacélból készül műanyag alkatrészek nélkül. A lapospréssel 40 cm-es Sprint mopok préselése és kimosása lehetséges anélkül, hogy a mopot le kellene venni a tartóról. A kiváló minőségű nemesacél kivitel tartósságának és megbízhatóságának köszönhetően meggyőzően teljesít a napi használatban. Most a prést egy nemesacélból készült speciális takarítókocsira szerelték fel.

tovább
Padlótisztítás

Mopok

A takarítani kívánt nagy tisztaságú helyiséggel kapcsolatos elvárásoktól függően kétféle minőségű mopot, a tisztatér 1 -et és a tisztatéri White Magic kínáljuk, amelyek alkalmasságát egy független bevizsgáló intézet ellenőrizte.

tovább

Felülettisztítás

Textronic & Softtronic Törlőkendők

A takarítani kívánt nagy tisztaságú helyiséggel kapcsolatos elvárásoktól függően kétféle minőségű kendőt, a Textronicot és a Softronic 1-et kínáljuk, amelyek nagy tisztaságú helyiségben történő használatra való alkalmasságát egy független bevizsgáló intézet ellenőrizte.

tovább