ECO Szanitertisztító

Egyetlen pillantásra

 • Jobb a környezetnek...

  A tisztítószer a természetben fellelhető nyersanyagokat tartalmaz.

 • Tisztítószer az egész vizesblokkhoz

  A Natur szaniter-tisztítószerrel minden fajta saválló felület, anyag és padlóburkolat tisztítása elvégezhető.

 • Csíkmentes és gyors száradás

  A lepergető hatásnak köszönhetően a tisztítóoldat egyenletesen folyik le rászáradt vízcseppek megjelenése nélkül. A felület utólagos fényesítésére nincs szükség.

 • Anyagkímélő összetétel

  A Natur szaniter-tisztítószer tisztító hatása a benne megtalálható anyagoknak köszönhetően egyszerre erős és anyagkímélő is.

 • Az EU Ökocímkével megjelölve

  Az ökologikus nyersanyagok ellenére a Natur szaniter-tisztítószer kiváló eredmény elérésére törekszik, amit az Európai Unió környezetvédelmi jelzésének odaítélése is bizonyít.

contact

Van kérdése?
+36 23 511 740

Termékleírás

A Natur szaniter-tisztítószer túlnyomórészt természetes nyersanyagokat tartalmaz. A vízkő- és szappanszennyeződések az egész saválló vizesblokkban teljesen eltávolíthatók annak ellenére, hogy a tisztítószer semmilyen fosszilis nyersanyagot sem tartalmaz. A nagyszerű lepergető hatás révén a VERMOP Natur szaniter-tisztítószer csíkmentes és ragyogó tisztítási eredményt biztosít. Anyagkímélő összetétele miatt gond nélkül használható érzékeny saválló felületeken is.

Alkalmazási területek

 • Minden saválló felület napi szaniter-tisztításához, így pl. kerámiához, nemesacélhoz, mosdókagylók, tusolók, fürdőkádak króm részeihez WC-khez és vizeldékhez.
 • Ideális megoldás mindenfajta saválló padlóburkolat, különösen kerámiacsempék, biztonsági és finomkőcsmepék időszakos és intenzív tisztításához
 • Padlóápoló gépekben is használható

Ökocímke

Az EU Ökocímke a tisztítószerek környezettel való összeegyeztethetőségére koncentrál. Önként vállalt jelzésként meghaladja a törvényi előírásokban foglaltakat. Ennél fogva az EU Ökocímke a termékek anyagtartalmát, csomagolását és felhasználás-technikai információit tanúsítja.