VERMOP Liquid

A professzionális takarítást négy fontos tényező befolyásolja: vegyi hatás, mechanikai hatás, idő és hőmérséklet. Ezek a tényezők szoros öszszefüggésben vannak egymással. Amennyiben bármelyik tényezőt változtatjuk, automatukisan a többi tényezőt igazítanunk kell, hogy optimális takarítási eredményt érjünk el. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a takarítási eredmény függ a mechanikai hatás (mop vagy törlőkendő) és a vegyi hatás (tisztítószer) összességétől. A textil minőségét és a tisztítószer összetételét össze kell hangolni. Csak e két tényező tökéletes kombinációja garantálja az optimális takarítási eredményt és óvja a tisztítandó felületet.

Liquid Tisztítószerek (PDF, 2016)


Egyszerű és logikus adagolás

A VERMOP 1 l-es flakonhoz innovatív adagolófejet kínálunk. Ez a tisztítószer 10 ml-enkénti adagolására alkalmas. Ahhoz, hogy egyszerűen 10 ml-t adagoljunk, csak egyszer meg kell döntenünk a flakont. Közepes szennyezettség esetén kétszer adagoljunk, erősebb szennyezettség esetén háromszor.

Felhasználási biztonság

Háromszögletű formájának köszönhetően a VERMOP flakon kényelmesen kezelhető. Vizes kesztyűvel is jól és biztonságosan kézben tartható.

Egyszerű jelzés

A termék felhasználási területét, illetve az adagolást egyértelmű, egyszerű és nemzetközileg is érthető piktogramok jelzik. 

Hatékony összetétel

Innovatív kutatóosztályunkon hatékony öszszetételeket fejlesztettek ki, melyek gyorsan és kíméletesen oldják meg a tisztítási feladatokat. A VERMOP a minőségi követelmények mellett ügyel a környezet megóvására is. 

Hulladékcsökkentés

A VERMOP új utántöltő tasakot fejlesztett ki. Egy olyan műanyag tasakról van szó, melyet kicsire össze lehet hajtani. A hulladék mennyisége így 80 %-kal csökkenthető.