Ablakvizező

 1. LockStrip dörzsivel

  A LockStrip huzat dörzsivel kétféle alkalmazási célra készült: az egyik oldal plüss minőségben a benedvesítéshez, a másik oldal a karcolásmentes dörzsivel a durva szennyeződések eltávolításához. A LockStrip dörzsi makacs szennyeződések, pl. madárürülék vagy odaszáradt szennyeződés esetében is bizonyított már. A belső oldalon kialakított patentos vagy tépőzáras rögzítés nem karcolja meg a tisztítandó felületeket.

 2. TopLock tartó ablakvizezőhöz

  Az ergonómikus markolat kíméli a tenyeret. Nedves kézzel is problémamentesen és biztosan használható a csúszásmentes gumis markolatnak köszönhetően.

 3. Kiváló minőségű anyagok

  A kiváló minőségű nemesacél és a csúszásmentes műanyag gondos megmunkálásának köszönhetően az ablakvizező fogantyúján nincsenek élek. A biztonságos munkavégzés érdekében és az üvegfelületek védelmére.

 4. LockStrip

  A LockStrip minden tisztítóprofilhoz a megfelelő alternatívát nyújtja. Normál használat esetén a mikroszálat tartalmazó szintetikus plüss huzat garantálja a kiváló vizező teljesítményt. A vastag szálaknak köszönhetően 20 %-kal több vizet tart meg. A LockStrip huzatok kétféle rögzítési technikával, patenttal vagy tépőzárral rendelhetők, és 60° C-ig moshatók.

Egyetlen pillantásra

 • Kíméli a tenyeret

  A TopLock ablakvizező ergonómikus markolata kíméli a tenyeret.

 • Problémamentes használat

  Nedves kézzel is problémamentesen és biztosan használható a csúszásmentes gumis markolatának köszönhetően.

 • Rögzítések kívánság szerint

  A LockStrip huzatok patenttal vagy tépőzárral rendelhetők.

 • Benedvesítés és durva szennyeződések eltávolítása

  A LockStrip huzat dörzsivel benedvesítésre és a durva szennyeződések eltávolítására is alkalmas.

contact

Van kérdése?
+36 23 511 740

Termékleírás

A TopLock ablaktisztító rendszerek minőségi termékek, amelyek megfelelnek a legmagasabb fokú igényeknek. Válogatott anyagok, pl. a profilozott alumínium, az üvegszállal erősített műanyag és a nemesacél feldolgozása az innovatív technikának megfelelően nagy pontossággal történik. Újszerű zárrendszer biztosítja a nyél biztonságos vezetését és a gyors rögzítést. Így rendkívül rugalmasan, maximális biztonságban dolgozhat. A jövőorientált ablaktisztító rendszerek ideális módon kapcsolják össze a gazdaságosságot, a minőséget, az ergonómiát és a funkcionalitást. Állandó továbbfejlesztések és új fejlesztések, valamint a szerviz és a szállítói hűség olyan plusz pontok, amelyek miatt a TopLock verhetetlen.

Alkalmazási területek

 • Üvegtisztítás
 • Ablaktisztítás
 • Sima felületek tisztítása