LockHead®

 1. Adapter

  A még nagyobb rugalmasság érdekében a profi kúp a biztonsági gombbal különböző adapterekkel (pl. ecset- és eszköztartóhoz), valamint egyéb tartozékokkal, így ablakvizezőkkel kombinálható.

 2. TopLock teleszkópos nyél

  A TopLock teleszkópos nyél különböző hosszúságokban kapható.

 3. Kioldó szerkezet

  Könnyen kioldható a kioldó szerkezet hüvelykujjal történő megnyomásával. A sínek gyors és egyszerű cseréjéhez. A LockHead rovátkái a sínek szilárd rögzítését biztosítják, kizárt az elmozdulás vagy az elcsúszás. Ez érvényes a csúszásmentesen rögzített gumikra is. Oldalsó fogantyúpozíció is lehetséges a rugalmas rögzítéssel.

 4. TopLock lehúzó gumi

  A TopLock lehúzó gumi anyaga ötvözete egy puha gumi selymességének és egy kemény gumi hosszú élettartamának. Így minden időjárási körülmény között használható. A meggyőző siklás minden évszakban biztosítja a csíkmentes üvegtisztítást.

 5. Profi kúp Pinocchio biztonsági gombbal

  A profi kúp a Pinocchio biztonsági gombbal biztonságosan csatlakozik, és stabilan rögzíthető.

 6. LockHead ablaklehúzó markolat

  Minden munkafolyamatot biztos kézben tarthat. A LockHead ablaklehúzó markolatának hossza optimális módon került meghatározásra a kéz anatómiájának és a mozgásfolyamatnak az összjátéka alapján. A könnyű, pontos és fáradtságmentes munkavégzés érdekében. Nedves kézzel is gond nélkül és biztonságosan használható a csúszásmentes gumis markolatnak köszönhetően.

 7. Sínek

  A sínek könnyen kicserélhetők, és egy mozdulattal tökéletesen rögzíthetők. Rovátkáinak köszönhetően a LockHead markolathoz biztonságosan rögzíthető.

 8. Kiváló minőségű anyagok

  A kiváló minőségű nemesacél és a csúszásmentes műanyag gondos feldolgozásával a LockHead ablaklehúzó markolatán nincsenek éles peremek. A biztonságos munkavégzés érdekében és az üvegfelületek védelmére.

Egyetlen pillantásra

 • A tartozékok stabil elhelyezkedése

  A profi kúp a Pinocchio biztonsági gombbal a teleszkópos nyél és a tartozékok mindig stabil és fix csatlakoztatását teszi lehetővé.

 • A tartozékok rugalmas használhatósága

  A profi kúp a biztonsági gombbal különböző elemekkel kombinálható a különböző alkalmazásokhoz.

 • Biztonságos munkavégzés

  A kiváló minőségű anyagok megmunkálása gondosan történt, és nincsenek éles peremek. Így bármikor biztonságos a munkavégzés, és az üvegfelületek védelme is biztosított.

 • Könnyen kivehető és behelyezhető

  A sín és a lehúzógumi egyszerűen és gyorsan kivehető és kicserélhető a kioldó szerkezet segítségével.

contact

Van kérdése?
+36 23 511 740

Termékleírás

A TopLock ablaktisztító rendszerek minőségi termékek, amelyek megfelelnek a legmagasabb fokú igényeknek. Válogatott anyagok, pl. a profilozott alumínium, az üvegszállal erősített műanyag és a nemesacél feldolgozása az innovatív technikának megfelelően nagy pontossággal történik. Újszerű zárrendszer biztosítja a nyél biztonságos vezetését és a gyors rögzítést. Így rendkívül rugalmasan, maximális biztonságban dolgozhat. A jövőorientált ablaktisztító rendszerek ideális módon kapcsolják össze a gazdaságosságot, a minőséget, az ergonómiát és a funkcionalitást. Állandó továbbfejlesztések és új fejlesztések, valamint a szerviz és a szállítói hűség olyan plusz pontok, amelyek miatt a TopLock verhetetlen.

Alkalmazási területek

 • Üvegtisztítás
 • Ablaktisztítás
 • Sima felületek tisztítása