Tartozékok

A felülettisztítás igényes területe az üvegtisztítás. A TopLock választék garantálja a csíkmentes tisztaságot a nagy magasságban végzett munkánál is. A TopLock kifejlesztése az ergonómiára és a felhasználóbarát kivitelre fordított különleges figyelemmel történt.


Profi vödör

A VERMOP Profi vödör az ablaktisztításban nagy, 22 literes térfogatával praktikus segédeszköz. A négy opcionális görgővel a vödör stabilan áll, és egyszerűen gurítható. A praktikus, ráakasztható szitában mindig kéznél lehetnek az ablaktisztító eszközök.

Tartótok övvel

A könnyen záródó öv a tartótokkal biztosítja valamennyi eszköz, pl. az ablakvizező vagy az ablaklehúzó praktikus tárolását. Így szabadon maradnak a kezek a biztonságos munkavégzéshez pl. létrán és szűk területeken.

Kötény vitorlavászonból

A praktikus vitorlavászon köténynek három nagy zsebe van, amelyek sok tárolóhelyet kínálnak minden szükséges munkaeszköznek (pl. törlőkendőknek).

Profi bőr ablaktörlő

A profi minőségű bőr ablaktörlő jó nedvszívó képességgel rendelkezik. Speciális kikészítése miatt a törlőkendő rendkívül puha és selymes, így optimális tisztítási eredményről gondoskodik.

Ablaktisztító táska

A TopLock ablaktisztító táska áttekinthető, és minden szükséges munkaeszközt tartalmaz, amelyeket rugalmas gumis bújtatókkal rögzít. Az alapfelszerelés igény szerint tovább bővíthető. A táska széles fülei miatt kényelmesen hordozható. Egyszerűen és gyorsan nyitható a körbe érő húzózárral. Kivehető mobiltartó, húzózáras rekesz a dokumentumoknak és külön tartótok a teleszkópos nyélnek, amely tépőzárral rögzíthető a táskához.

Ablak- és padlókaparó

A TopLock ablak- és padlókaparó tetszés szerint kapható hosszabbítható fogantyúval (a TopLock teleszkópos nyéllel kombinálva) vagy fix nyéllel. A dupla pengéknek köszönhetően alkalmazása kétszeresen praktikus. Az éles oldallal pl. matricák vagy festékmaradványok távolíthatók el az ablakokról vagy sima padlófelületekről, a tompa oldallal pl. habarcs vagy rágógumi távolítható el az ablakokról és a műanyag burkolatokról.

Papírfelszedő nyéllel

Felszúrás a papírfelszedővel lehajolás helyett. Papírmaradványok és egyéb darabos szennyeződések egyszerű felszedése pl. létesítmények külső területein.

Szemétgyűjtő csipesz

A szemétgyűjtő csipesszel minden hulladék könnyen felszedhető, pl. üres dobozok és csomagolások. Mindenütt alkalmazható, ahol sok hulladék keletkezik, pl. stadionokban, pályaudvarokon, repülőtereken vagy létesítmények külső területein.