Ellátó- és szállítókocsik

Mindenütt, ahol nagy mennyiségű mosnivalót kell kezelni, megkönnyítik a munkát a VERMOP ellátó- és szállítókocsijai. Ezek a kocsik könnyen tisztíthatók, és pontosan az igényeknek megfelelően alakíthatók ki és alakíthatók át. Megbízhatóak – évek óta bizonyítják strapabíró képességüket.


Meditrans

Funkcionális szennyeskezeléshez a Meditrans szennyesgyűjtő kocsik az építőelv szerint a szennyes mennyiségének megfelelően kombinálhatók. A gumival bevont befogónyílások rögzítik a szennyeszsákokat. Ha a zsák megtelt, a három oldalon nyitott építési módnak köszönhetően egyszerűen kivehető. A tárolórácsok biztosítják, hogy a szennyeszsákok ne mozduljanak el, és menet közben ne lengjenek ki. Négy kerekének köszönhetően a Meditrans nagyon fordulékony. A színes fedelek és szennyeszsákok megkönnyítik a szennyes egyértelmű szétválasztását. A fedél opcionálisan pedállal, érintés nélkül nyitható, ami miatt különösen kényelmesen és higiénikusan végezhető a munka.

Leipzig háromrészes

Az Oekocars kocsik kiválóak a hulladék szelektálásánál és ártalmatlanításánál.
A négy 100 mm átmérőjű kerék biztosítja a konténerkocsi mozgékonyságát.
Az egyértelmű és gyors szelektív hulladékgyűjtés érdekében a konténer
kék, piros, zöld, sárga, barna vagy világosszürke fedelekkel szerelhető
fel. A hulladékmennyiségtől függően a kocsik 1-4, egyenként 60 literes
befogadóképességű konténeregységet szállíthatnak.

Papírszállító kocsi X-formájú

Az X-formájú papírszállító kocsi magasfényű cinkbevonatú alapállványa négy 75 mm-es kerékkel az összecsukható X-szerkezetnek köszönhetően kis helyen tárolható. Kinyitva – modelltől függően – 1 x 120 l-es, illetve 2 x 70 l-es hulladékzsák behelyezése lehetséges. Egy tartórács biztosítja a teli zsákok stabilitását.

Hulladékszállító kocsi

Ezzel a hulladékszállító kocsival a hulladék vagy más anyagok (pl. szennyezett mopok) nagyobb távolságra is kényelmesen szállíthatók. A két nagy, 180 mm-es kerék könnyű haladást biztosít lépcsőn és küszöbön át. A kocsi két különböző tartókerettel szerelhető fel 1 x 120 literes vagy 2 x 70 literes hulladékzsákok számára.