Sprint® rendszer

 1. Loop & Cut

  A vágott külső szálak (cut) nagyon egyenetlen felületek és padlólapok esetén ajánlottak. A hurkolt külső szálak (loop) kiválóan felfogják a szennyeződést.

 2. Száraz elotisztítás kendővel

  A padlón lévő laza, szilárd szennyeződések eltávolításához törlőkendők helyezhetők fel a tartóra, és a kendőcsíptetőkkel rögzíthetők.

 3. Alaktartó mopzseb

  Mopzseb szabadalmaztatott bevezető profillal. Ez biztosítja a tartó könnyű bevezetését a mop kiöblítése után is.

 4. Mozgékony és gyors

  A rendkívül mozgékony csuklónak és csekély tömegének köszönhetően a tartó gond nélkül kerül meg minden akadályt.

 5. Nagyon jó tisztítási teljesítmény

  A tartó felfekvési felülete az egyenletes takarítási képhez és a szennyeződés hatékony eltávolításához optimalizálódott.

 6. Kényelmes felhelyezés

  A mop az egyenlő szárú tartóval egyszerűen és gyorsan felhelyezhető.

 7. Higiénikus

  A szennyezett mop érintés nélkül levehető.

 8. Erőtakarékos

  A forgatható gömbös Scandic teleszkópos nyéllel kombinálva a tartó minimális erőkifejtéssel csúsztatható a padlón.

Egyetlen pillantásra

 • Egyszerű felhelyezés

  A tartó a V-alaknak köszönhetően könnyen bevezethető a mopzsebekbe

 • Ergonómikus munkavégzés

  A tartó kinyitása nyomógombbal és a mop levétele felegyenesedett testtartásban

 • Higiénikus

  A szennyezett mopot levételkor nem kell megérinteni

 • Tiszta takarítási eredmény

  A tartó optimális felfekvése a szennyeződés kiváló felszedése érdekében

 • Gyors, energiatakarékos munkavégzés

  Rendkívül mozgékony és könnyen irányítható tartó

contact

Van kérdése?
+36 23 511 740

Termékleírás

Az új, Sprint V lapos moptartó generáció kétszeres időmegtakarítást garantál Önnek a napi használatban. Munkatársai a mopot olyan gyorsan helyezhetik fel, mint eddig még soha, V-alakjának köszönhetően a tartó gond nélkül becsúszik a mop zsebeibe. További előny: nincs szükség az új munkatársak betanítására! A tartónak köszönhetően a négyzetméter-teljesítmény növekedésével lehet számítani az épülettakarításban, rendkívül könnyű és mozgékony, és lehetővé teszi a túlzsúfolt felületek könnyű takarítását is.

Ezenkívül a Sprint V tartóval munkatársai hátának kímélésébe is beruház. A tartó egy nyomógombbal, egyenes háttartással kinyitható, és a mop érintés nélkül és higiénikusan levehető. Többé nem kell lehajolni a szennyezett mopért.

Természetesen megbízhat a Sprint V takarítási teljesítményében is. A tartó optimális érintkezési felülete egyenletes felmosási képet és kiváló szennyeződésfelszedést biztosít.

Termékinformációk letöltése PDF dokumentumként

Alkalmazási területek

 • napi takarítás
 • fertőtlenítő takarítás
 • nedves takarítás
 • erős szennyezettség

Fókuszban az ergonómia és az egészséges hát

Az átlagos takarítószemélyzet évente kb. 4000-szer hajol le, hogy egy használt mopot felvegyen a padlóról. Ugyanakkor orvosilag igazoltan a hátfájdalom az elsődleges oka a betegállományban töltött napoknak. A hátfájás az összes hiányzások 7 %-áért felelős.* Ezért a VERMOP a takarítóeszközök fejlesztése során különleges fi gyelmet fordít a hátkímélő használatra. Optimalizálja Ön is a Sprint V tartóval munkatársai munkakörülményeit. A tartó felegyenesedett testtartásban kinyitható, és a használt mop hajolgatás nélkül levehető.

* Forrás: Robert Koch-Institut (Kiadó) (2012) Rückenschmerzen. Gesundheitsberichterstattung des Bundes. (Hátfájdalom. A Szövetség egészségügyi beszámolója.) 53. füzet, RKI, Berlin 


Sprint Plus rendszer

Érintés nélküli és higiénikus kipréselés anélkül, hogy a mopot le kellene venni a tartóról. A Sprint Plus mopok a hagyományos zsebeket kiegészítve egy füllel is rendelkeznek, amelyeket a Sprint Plus tartóba fűzünk be.


Sprint moptartó (nemesacél)

A Sprint nemesacél tartót kifejezetten nagy tisztaságú helyiségekben, ill. elektrosztatikus környezetben történő takarítására fejlesztették ki. A kiváló minőségű nemesacél kivitel tartósságának és megbízhatóságának köszönhetően meggyőzően teljesít a napi használatban. A tartó 40 és 50 cm-es munkaszélességben kapható, és utólag nemesacél nyéllel is felszerelhető.

Termékinformációk letöltése PDF dokumentumként (angol)