Praktikus segítő - Tartozékok

Gyakran az apró, ügyes megoldások hoznak színt a takarítás mindennapjaiba. Tegye teljessé takarítási rendszerét a VERMOP tartozékokkal, pl. a Satellit takarítómellénnyel, amellyel könnyen az alkalmazás helyére viheti a törlőkendőket és a szórófejes flakonokat.


Szegély- és faltisztító eszköz

Ideális a makacs szennyeződések vagy lerakódások eltávolításához, ill. falak és csempék tisztításához. Használja a szegélytisztító eszközt nehezen hozzáférhető helyek tisztításához a sarkokban, a lábazatoknál, tűzhelyek alatt stb. Ötlet: praktikus padlók alaptisztításához és a szegélyeken vagy a fűtőtestek alatt képződött lerakódások fellazításához.

Az érzékenyebb felületekhez válassza a fehér, gyengéd dörzsit, az erőteljes súroláshoz pedig a barnát.

Ajtókitámasztó

Minden ajtót nyitva tart! A profilozott gumilábnak köszönhetően rendkívül stabil. Védi az ajtókat. Hosszú nyél a gyors és ergonómikus elhelyezéshez lehajlás nélkül. A nyéltartóba helyezve szállítható a kocsin.

Vödörfeltöltő készlet

Kíméli a hátat – nem kell többé megemelni a teli vödröt. A vödörfeltöltő készlet időtakarékos, és az újratöltéshez felesleges visszatérni a takarítóeszköz-tároló helyiségbe. Univerzális csatlakozójának köszönhetően a legtöbb csapteleppel kompatibilis, és minden vödörre ráerősíthető.

Pumpás szórófejes flakon

A pumpás szórófejes flakon ideális a permetező módszerhez, pl. eseti szennyeződések eltávolításához vagy lépcsőtakarításhoz. Kiváló anyagösszetételének köszönhetően hosszú élettartamú és stabil.

Szórófejes flakon

A szórófejes flakon felületek permetező takarításakor használható. Kicsi és kompakt méreteivel jól illeszkedik a kézbe, és pl. a Satellit takarítómellényben is jól hordozható. Tartós Canyon szórófejjel, igény szerint kék színben a savas tisztítószerek permetezéséhez vagy piros színben a habosításához.

Wringboy

A Wringboy megoldás kis felületek alapos takarítására. A kompakt vödör praktikus beépített préssel rendelkezik a lapos mop kipréseléséhez. A Wringboy pl. Sprint Plus tartóval és Sprint moppal kombinálható, és így teljes készlettel rendelkezik teakonyhák vagy kis üzletek takarításához. Az AquvaVIZ kompakt kocsira is illik.

Takarítómellény Satellit

Satellit mellény a törlőkendők, szóróflakonok és egyéb tartozékok tárolásához takarítás közben. Nem kell visszatérni a takarítókocsihoz. Különböző színekben kapható.

Mop-kesztyu

A mop-kesztyuk mindenhol használhatók, ahol gyors és alapos tisztításra van szükség, legyen a nyirkos vagy portörlés.

A mop-kesztyuk három különbözo fajtában kaphatók:

White Magic

Kiváló minoségu mikroszálas plüss nyirkos tisztításhoz

Ceran

Mikroszálas száraz takarításhoz és portalanításhoz

Brush

Strukturált vagy erosen szennyezett felületek tisztítása dörzsicsíkokkal

Fűtőtesttisztító

Praktikus megoldás a fűtőtest lemezeinek tisztításához. A dörzsicsíkos Brush huzat fellazítja a szennyeződést, a mikroszálas plüss pedig felszedi. Higiénikus és gazdaságos megoldás, mivel a huzat levehető és kimosható.

Figyelmeztető zászló

A figyelmeztető zászlóval a takarítás idejére hatékonyan lezárhatja a látogatók elől pl. a szaniter területeket. A teleszkópos mechanikának köszönhetően alkalmas 76-133 cm-es ajtószélességekhez. A végein lévő tapadókorongok óvják az ajtókeretet, és rögzítik a rudat.

Figyelmeztető tábla

A figyelmeztető tábla nem maradhat le egyetlen takarítókocsiról sem. Jól látható figyelmeztetés az arra járóknak, hogy azon a területen éppen takarítás folyik. Gyorsan felállítható és újra elhelyezhető a kocsin.

Mosóhálók

A VERMOP mosóhálók rendkívül jól megfelelnek a szennyezett törlőkendők és mopok, valamint a szennyes ruha gyűjtésére a takarítókocsin. Minden VERMOP takarítókocsihoz megfelelő. A hálók strapabíró poliészter szövetből készülnek, és különböző méretekben és színekben kaphatók.

Hulladékzsákok

A hulladékzsákok használatára a hulladékkezeléskor kerül sor, pl. papírhulladéknak, szennyezett textíliáknak vagy megerősítésként és burkolatként a műanyag hulladékzsákokhoz. A takarítókocsi látványa így felértékelődik. A hulladékzsákok strapabíró anyagból készülnek, moshatók, és különböző színekben kaphatók.