Equipe® rendszer

 1. Áttekinthető elrendezés

  A praktikus elrendezésnek köszönhetően jól áttekinthetők, és így optimálisan kihasználhatók a takarítókocsi tárolóhelyei.

 2. Egyéni munkamagasság

  Magas munkatársak a vödröt a felső rekeszbe helyezik, közepes magasságúak a vödröt besüllyesztik a megfelelő tartóba.

 3. Multifunkciós tető

  Optikailag lezárja a hulladéktároló egységet, ugyanakkor tárolóhelyet biztosít kisebb eszközök és kulcsok számára.

 4. A hulladékzsák burkolata

  A hulladékzsák burkolata az optikai zártságot szolgálja, ugyanakkor megakadályozza a teli szemeteszsák kiborulását is. A burkolat a tépőzáraknak köszönhetően egyszerűen levehető a hulladékzsákok eltávolításához.

 5. Alaplapok

  Az Equipe szállodai kocsi egy vagy két alaplappal bővíthető a hulladékgyűjtéshez, a felmosórendszer számára vagy a porszívó szállításához.

 6. Lökhárító sarokelem és ütközőgörgők

  A lökhárító sarokelem megakadályozza a kocsi sérülését. Válasszon olyan alternatívát, amely ütközőgörgőkkel rendelkezik a falak és ajtók további védelme érdekében.

 7. Csekély önsúly és golyóscsapágyas kerekek

  A csekély önsúlynak és a golyóscsapágyas kerekeknek köszönhetően az Equipe szállodai kocsi maximális feltöltés esetén is jól manőverezhető.

 8. Elválasztó elemek

  Kisebb eszközök tárolása esetén ezek az elválasztó elemek gondoskodnak a rendről (választhat négyszeres vagy nyolcszoros elválasztó elemet).

 9. Variálhatóság

  Az Equipe szállodai kocsi könnyen változtatható. Kívánsága szerint összeállíthatja, és bármikor átalakíthatja.

Egyetlen pillantásra

 • Áttekinthetőség

  A munkaeszközök és az egyéb anyagok rendkívül áttekinthetően rendezhetők el. A takarítókocsi tárolótere így optimálisan kihasználható.

 • Könnyen végezhető munka

  Az Equipe szállodai kocsi csekély önsúlya és golyós csapágyas kerekei miatt könnyebben manőverezhető maximális feltöltés esetén is.

 • Az igények szerinti konstrukció és átalakíthatóság

  Állítsa össze saját maga számára a megfelelő méretű, magasságú és alkotóelemű optimális szállodai kocsit. A kocsi bármikor átalakítható, így megfelel a változó igényeknek.

 • Tartósság

  A VERMOP termékek kiváló minőségű anyagukkal és átgondolt konstrukciójukkal tűnnek ki. Ez rendkívül tartóssá teszi azokat.

contact

Van kérdése?
+36 23 511 740

Termékleírás

Az Equipe szállodai kocsicsalád modelljei különösen kitűnnek átváltozó képességükkel. A jó minőségű anyagok nemcsak az exkluzív megjelenésről gondoskodnak, hanem garantálják a szállodai kocsik tartósságát is.

Ezen túlmenően az átalakítási és az alkalmazási lehetőségek átlagon felüli választékát nyújtják az építő-elvnek köszönhetően.

Alkalmazási területek

 • Szállodai szobák takarítása
 • Egyéb takarítási feladatokra a szállodában, pl. hallban, étteremben, konferenciatermekben stb.
 • Ellátás textíliákkal és szennyeskezelés