Felmosókocsi

A VERMOP a kemény padlóburkolatok nedves takarításához átfogó, profi választékkal rendelkezik. A gyakorlatorientált programmal a nedves felmosás gyors, egyszerű és gazdaságos – bármilyen feltételek mellett. Funkcionális vödrök, stabil prések és tartós, könnyen járó kocsik alkotják a központi elemeket, amelyeket a VERMOP évek óta továbbfejleszt és optimalizál.


Mag felmosókocsi (nemesacél)

A Mag-Press felmosókocsi különböző prés alkalmazásokhoz fejlesztették ki. A
Mag-Press egyaránt alkalmas a Mag Sprint lapos moprendszerrel és a Mag Twixter
kétoldalas moprendszerrel történő munkavégzéshez is. A Mag prés mindkét
alkalmazáshoz rendelkezik a Softpoint-tal. Így a mop préselése, erőkifejtés nélkül
történik.

Twixter felmosókocsi (nemesacél)

Az egyedülálló Twixter koncepcióval a kétoldalas Twixter mop révén a moponkénti felmosható terület nagysága jelentősen megnövelhető a takarítás során. A Twixter felmosókocsi nemesacélból készül. A szennyes és tiszta víz higiénikus elválasztása két 20 literes kádban történik. A rögzíthető préskarral rendelkező ergonómikus Twixter prés lehetővé teszi a mopok erőtakarékos préselését. A Twixter II felmosókocsi tolókarja opcionálisan felszerelhető két 6 literes vödörrel, a higiénikus felülettisztításhoz vagy tisztítóanyagok szállításához.

Twix felmosókocsi 30 cm (krómozott)

A 30 cm-es kétoldalas Twix mopos Twix-koncepció a kis és zsúfoltan bebútorozott
területeket is professzionális módon tisztítja. A szennyezett és tiszta víz
higiénikus elválasztása két edényben történik. A rögzíthető préskarral rendelkező
ergonomikus Twix prés lehetővé teszi a mosóhuzatok energiatakarékos préselését.

F1 felmosókocsi (nemesacél)

Az F1 lapospréses felmosókocsi a Sprint felmosórendszerrel kombinálva alkalmazható. A Sprint lapos mopokat higiénikusan és időt megtakarítva öblíthetjük és préselhetjük anélkül, hogy levennénk a tartóról. A kocsi és a prés kiváló minőségű nemesacélból készült. A szennyes és tiszta víz higiénikus elválasztása két 20 literes kádban történik.

Aquva felmosókocsi

Az Aquva felmosókocsi a stabil, 75 mm-es kerekeinek köszönhetően nagyon könnyen irányítható. A már bizonyított, nagy szilárdságú műanyag könnyű építési módot és ezzel együtt a kocsi hosszú élettartamát garantálja. A 17 literes vödörrel rendelkező változat esetén a kocsi a préskarnál fogva tolható. A két 17 literes vödörrel rendelkező változat esetén az Aquva kocsi tolókarral rendelkezik, amelynél fogva kényelmesen tolható egyenes testtartásban.

Mistral felmosókocsi (krómozott)

A négy 75 mm-es kerékkel ellátott Mistral a VK 4 préssel különböző kivitelekben áll rendelkezésre – igény szerint tolókarral vagy anélkül. Egy vagy két 17 vagy 25 literes vödörrel felszerelve. Szívesen adunk tanácsot, hogy minden tervezett alkalmazási területhez megtalálja az optimális megoldást.

Cascade 2 felmosókocsi

Ha a létesítmény több szintjén kell egyszerre dolgozni, akkor a Cascade – lépcsőn való könnyű mozgathatósága miatt – megfelelő partner lesz. Az egymás fölé rendezett vödrök és prés lehetővé teszik a lépcsők problémamentes leküzdését. A függőleges szerkezettel a mopok lehajolás nélkül kipréselhetők.

Garant felmosókocsi (nemesacél)

A Garant a nemesacélnak köszönhetően erős és tartós. Egyetlen vödrével
és VK 4 présével tárolásához nincs szükség sok helyre. Különösen alkalmas
személygépkocsiban történő szállításra, pl. kis üzletek takarításához. A Garant
2x17 l variációban is megrendelhető tolókarral, a kétvödrös vizes felmosáshoz,
hogy különválasszuk a szennyezett és tiszta vizet.