Üdvözöljük a VERMOP-nál

Üdvözöljük a professzionális épülettakarítás szakértőjénél. A takarítóeszközök és tartozékok egyik nemzetközi szinten vezető gyártójaként a VERMOP mindig új mércéket állít fel, hogy optimális módon tegye lehetővé a hatékony takarítást. A név kiváló minőségű professzionális termékeket, és moduláris takarítórendszereket takar, amelyek innovatívak, a gyakorlatban beváltak és hosszú élettartamúak. A minőséget 80 évnyi know-how és tapasztalat eredményezi. Ezen kívül a VERMOP átfogó szolgáltatást, hozzáértő tanácsadást és teljes megbízhatóságot biztosít az együttműködés során.

A hagyományokban gazdag családi vállalkozás fő székhelye a München melletti Gilching. A VERMOP ezen kívül számos európai országban rendelkezik képviselettel.


Innováció és felelősség

A VERMOP minőség minden tekintetben vezető, és ezzel ügyfeleinek döntő előnyöket biztosít a versenyben. Takarítórendszereink többet jelentenek a cél eléréséhez szükséges eszköznél. Törekvésünk középpontjában az emberek állnak, akik számára sokoldalú termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk ki.

Innováció és felelősség


Újdonságok

Itt elsőként értesülhet a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és a vállalattal kapcsolatos újdonságokról.

Újdonságok

Karrierlehetőségek

A VERMOP-nál büszkék vagyunk azokra a sikerekre, amelyeket munkatársainknak köszönhetően érünk el. Vállalatunk gyorsan növekszik. Ezért olyan személyiségeket keresünk, akik a nemzetközi VERMOP-csapat tagjaként szeretnének hozzájárulni sikereinkhez.

Munkalehetőségek és karrier

Közvetlen kapcsolat

A legfontosabb kapcsolattartási lehetőségeket állítottuk itt össze.

Kapcsolat