Hagyományokon és felelősségen alapuló innováció

A VERMOP innovatív hagyományos vállalat, nemzetközi orientációval, és mégis szorosan kötődve németországi székhelyéhez. A takarítóeszközök, -rendszerek és -tartozékok átfogó választékát a München melletti Gilchingben fejlesztjük ki, a Frankfurt melletti Wetheimben működő gyárainkban gyártjuk, és onnan terjesztjük szerte Európában..

A VERMOP termékek kitűnnek rendkívül átgondolt funkcióikkal és innovatív arculatukkal. Takarítóeszközeink minőségüket napról-napra bizonyítják a professzionális használat során – repülőtereken, szállodákban, kórházakban, irodaépületekben és iskolákban, éttermekben, valamint a magán háztartásokban is.


Innováció

Minden egy kézből és rendszerben, az ötlettől a szolgáltatásig, tökéletesen egymásra épülve. Termékeinket folyamatosan továbbfejlesztjük. Ez biztosítja az innovatív működést, a nagyfokú hatékonyságot, az abszolút megbízhatóságot és az ergonomikus megjelenést. Állandó párbeszédet folytatunk ügyfeleinkkel azért is, hogy új impulzusokat kapjunk. Ennek a következetes gyakorlat-orientáltságnak az eredménye: a minőség, amely minden nap ezerszeresen bizonyít.


Hagyomány

Az 1927-ben alapított és a harmadik generáció által irányított családi vállalkozásban a legjobb értelemben vett „Made in Germany” takarítórendszereket fejlesztünk ki és gyártunk. Mindegy, hogy textilgyártás, fémfeldolgozás vagy műanyag-technika: a VERMOP a magas szintű német gyártási szabvány mellett áll ki, amelyet munkatársaink gondossággal és tapasztalatukkal biztosítanak. Ezen kívül a termelés és az ügyfelek is hasznot húznak a kiváló infrastruktúrából és a jó közlekedési kapcsolatokból Európa szívében.


FELELŐSSÉG

A fejlesztőközpontunkban folyó kutatással, termeléssel, gyakorlati tesztekkel és a tartós alkalmazással folyamatosan ellenőrizzük és optimalizáljuk a felmosórendszerek, porszívók, takarítókocsik vagy üvegtisztító eszközök működését és ergonómiáját. A nyersanyagokat csak olyan szállítóktól szerezzük be, akikben megbízunk, és akik a szállítási láncukban szigorúan tartják magukat az előírásokhoz. Ezeknek a beszállítóknak a nagy része európai székhellyel rendelkezik, és ezért a szigorú európai előírások hatálya alá tartoznak. Így gyártóként felelősségünk teljes tudatában cselekszünk, és biztosíthatjuk, hogy a VERMOP-termékek hosszú élettartamukkal és használhatóságukkal tűnjenek ki. Ez is megfelel gondolkodásmódunknak és tevékenységünknek, amely erőforrás-kímélő, gazdaságos, hatékony és tartósságra törekvő. Az ergonomikus kritériumoknak megfelelő következetes kialakítás biztosítja, hogy a VERMOP-termékekkel dolgozó takarítók egészségesek maradjanak, és testileg megkíméljük őket.