Felhasználási feltételek

A felelősség kizárása

A VERMOP Salmon GMBH ezeknek az internetes oldalaknak a tartalmát a legnagyobb gondossággal állítja össze és gondoskodik ezek rendszeres frissítéséről. Ennek ellenére az itt megtalálható adatok csak nem kötelező érvényű tájékoztató adatok, és nem pótolják az alapos egyedi tanácsadást. A bármikor történő módosítások jogát fenntartjuk. Éppen ezért a rendelkezésre bocsátott információk napra kész állapotáért, helyességéért és teljességéért nem vállalunk felelősséget vagy garanciát.

Hivatkozások helyessége iránti felelősség kizárása

A VERMOP Salmon GmbH nem vállal semmilyen jótállást az ezeken az oldalakon található információk napra kész állapotáért, pontosságáért és teljességéért. Ha harmadik fél internetes oldalaira hivatkozunk (linkekkel), akkor a VERMOP Salmon GmbH semmilyen felelősséget nem vállal a hivatkozott oldalak tartalmáért.

Szerzői jog

Ezeknek a webhelyeknek a tartalma és struktúrája szerzői jogi védelem alatt áll. Az információk vagy adatok sokszorosításához, különösen a szövegek, képek, grafikák felhasználásához a VERMOP Salmon GmbH előzetes hozzájárulása szükséges.