Rendszertanácsadás, mint sikertényező

A REIWAG Facility Services Kft. (Magyarország), mint VERMOP vevő értékeli a szoros együttműködést az objektumok felszerelésénél. Tapasztalati beszámoló.

Sokan úgy vélik, a takarítási szegmens egy igen egyszerű és könnyen meghatározható feladatokból álló szolgáltatási vállalkozás. Azonban mi, akik aktívan részesei vagyunk e rendszernek tudjuk, hogy mennyire fontos a jó szervezettség és a megfelelő szakmai felkészültség. Azzal is tisztában vagyunk, hogy mit sem ér mindez, ha nincs megfelelő technikai és technológiai háttér. Számunkra rendkívül fontos, hogy a VERMOP nem csupán terméket és technológiát értékesít.

Szervizpartnerként és tanácsadóként nagyra értékeljük a VERMOP-ot, aki helyszínen konkrét problémamegoldásokat nyújt számunkra. Rendszeresen vesszük igénybe a VERMOP kollégákat területbejárásoknál, mert nekünk is érdekünk új technológiák bevezetése és alkalmazása. Mindamellett, hogy ügyfeleink elégedettségének növelése mindennél fontosabb számunkra, igyekeznünk kell költségeinket csökkenteni a piaci versenybenmaradás érdekében.

Sokszor érvényesül az a mondás, hogy nem mindig az olcsó termék az olcsó megoldás. Ha a VERMOP termékeket összefoglalóan értékeljük, akkor azt mondhatjuk, hogy a hosszú életű innovatív termékek szakmai támogatással párosulnak.

Mivel napi szinten nagyságrendileg 250.000 m² padlószőnyeg porszívózási feladatát kell ellátnunk, fontos volt számunkra olyan készüléket találni, mellyel a feladat gyorsan és hatékonyan elvégezhető. A Jetvac tesztelése során meggyőződtünk állandó nagy szívóteljesítményéről és fordulékonyságáról szűk, berendezett területeken. Előnyt jelent a napi takarítási gyakorlatban a kábelvédő és a kábel egyszerű cseréje. Turbófejjel párosítva a Jetvac gyors és hatékony munkavégzésre alkalmas. Bevezetésével sikerült munkaidőt megtakarítani és hatékonyságot növelni.

A REIWAG Facility Services Létesítménygazdálkodási Kft. (Magyarország), mint VERMOP vevő értékeli a szoros együttműködést az objektumok felszerelésénél.

Sok okbjektumunkban nagy üveg- és ablakfelületet kell tisztítanunk. Ezekben eredményesen alkalmazzuk a TopLock ablaktisztító rendszert, mellyel ergonómikusan és gyorsan dolgozunk csíkmentes eredménnyel.

Lehetőséget kaptunk a VERMOP-tól arra is, hogy a cég logóját rányomtathassuk a mopokra és ezáltal egyedivé tegyük. Az Equipe takarítókocsi is céglogónkkal ellátott és ezáltal reklámozza vállalatunkat a területen.

A REIWAG Kft. megbízói állománya a bankszektor területéről - a legkisebb bankfióktól a központi épületig - az A osztályos irodaházakon és irodákon keresztül egészen a nagy áruházláncig és ipari parkig terjed. Értelemszerű, hogy a VERMOP-pal közösen választjuk ki az objektum nagyságához "illő" takarítóeszközt; legyen az egy kis, kompakt Wringboy integrált préssel vagy egy nagy Equipe kocsi. Az Equipe rendszer variálhatóságának köszönhetően a legkülönbözőbb elvárásokhoz igazítható objektumonként.

Számos, az osztrák REIWAG GmbH leányvállalatai által takarított vagy üzemeltetett területen a technológia kiválasztása mellett fontos megbízóink számára a termék megjelenése is. Ezekben az esetekben is partnerre találtunk a VERMOP-ban. Az egyedi tervezésű, burkolt Equipe kocsikkal sikerült elérni egy professzionális és optikailag hatásos megjelenést. "Last but not least", egységesen így lép fel a REIWAG csoport minden országban.

A VERMOP-pal való együttműködésünknek köszönhetően kifejlesztettük takarítási rendszerünket és megvalósítottuk igényeinket, "egyszerre tudunk spórolni és hatékonyak maradni".

Quelle: REIWAG Facility Services Létesítménygazdálkodási Kft.