Kefék és seprűk

A VERMOP kefék és seprűk választéka praktikus megoldásokat nyújt száraz, le nem tapadt szennyeződések, illetve por összegyűjtésére. A napi munkát segítik az átgondolt és ergonómikus termékek, mint például a szemétlapát vagy a portörlésre használható, felületekre hajlítható villás mikroszálas mop.


Seprűkészlet

Használja a seprűkészletet a por és a le nem tapadt szennyeződések szennyeződések gyors és higiénikus felsepréséhez. A hosszú nyelű lapáttal és seprűvel ergonómikusan, hajolgatás nélkül lehet összeseperni a szemetet. Az állítható akasztóval a seprűkészlet a takarítókocsin rögzíthető, a seprű eközben higiénikusan a zárt tárolódobozban helyezkedik el. 

Fugakefe

A fugakefe kemény, terhelhető és optimális szálszögben elhelyezett műanyag sörtékkel készült.
Kiválóan eltávolítható vele a letapadt szennyeződés is a keskeny, mély hézagokból. Ez pl. olyan területeken is megfigyelhető, ahol a takarítást hosszabb időn át elhanyagolták. Jól alkalmazható a fugakefe közösségi szaniter helyiségek, konyhák vagy külső létesítmények alaptisztításához is.

Fal- és csőkefe

A pókhálózó és a durva kefe kombinálható a TopLock teleszkópos nyéllel (ø 20 mm). Sörtéje kiváló minőségű lószőrből készül, és eltávolítja a pókhálót és a port anélkül, hogy megtapadna. Ötlet: a keféket langyos vízzel és samponnal mossa ki.

Villás portalanító

A villás portalanító pl. fűtőtestek tisztításához rövid nyéllel, vagy teleszkópos nyélre való felhelyezéshez kézi fogantyúval kapható. A villás portalanító speciális antisztatikus szálból készül, amely vonzza a port, és a kimosásáig megtartja azt.

Villás portalanító Des, White Magic huzattal (szett)

A VERMOP Des villás moptartója, vegyszerállóságának köszönhetően a legalkalmasabb a higiéniailag érzékeny területek fertőtlenítő felülettisztítrására. A hatékony White Magic huzattal kombinálva a Des villás moptartó alkalmazható nyirkos- és nedves törlésnél. A száraztörléshez a mikroszálas huzat javasolt, mert antisztatikus hatásának köszönhetően a le nem tapadt szennyeződéseket, mint pl. a port magában tartja, anélkül, hogy felkavarná azt. A Des villás moptartó rugalmas, hajlítható és ezért optimális a szekrények, polcok és élek takarításánál. A TopLock teleszkópos nyelekkel kombinálva a nehezen elérhető helyek takarítása is könnyen megoldható. A fáradtságos nyújtózkodásra és a hajolásra nincs már szükség, az ergonómikus munka garantált.