Scandic X rendszer

Egyetlen pillantásra

 • A Scandic X teleszkópos nyél

  Egy nyél minden célra: a Scandic X teleszkópos nyél egy gombnyomással, megerőltető elforgatás nélkül beállítható a megfelelő munkahosszúságra. A nyél 80 és 171 cm között egyszerűen és gyorsan beállítható a közeli munkákhoz, pl. tükörtisztításhoz, a padlótisztítástól a nagyobb magasságban végzett munkákig.

 • A Scandic X csatlakozórendszer

  Maximális rugalmasság: a Scandic X csatlakozórendszer segítségével az összes VERMOP tisztítóeszköz csatlakoztatható a Scandic X teleszkópos nyélhez. Ugyanakkor a rendszer számos adaptert biztosít a jelentősebb gyártók összes eszközének rögzítéséhez. A felhelyezés igen egyszerű. Mindössze egy kattintással csatlakoztassa az eszközt, majd ellenőrizze, hogy biztonságosan és tartósan a nyélhez kapcsolódik-e.

 • A Scandic X Toolbox

  A helytakarékos szállításhoz: a Scandic X Toolbox tároló egy fogantyúval könnyen kihúzható az Equipe takarítókocsikból. Rugalmas rögzítési lehetőségeket kínál az Ön által használt összes tisztítóeszközhöz.

Termékleírás

Egy jól felszerelt takarítókocsi számos eszközt tartalmaz, amelyek szükségesek a takarításhoz. Az adott nyélhez történő rögzítésre nincs szabály. A különböző rendszerekhez a kocsin számos nyelet kell szállítani. Ez kiadásokat eredményez, rontja a kocsi rendezett megjelenését és magában hordozza a berendezés károsodásainak veszélyeit.

A VERMOP által gyártott Scandic X rendszer használatával ezek a mindennapos problémák megszűnnek. Az okos Scandic X Toolbox eszköztároló rugalmas rögzítést biztosít a padló- és felülettisztítás terén használt összes kézi eszköz számára és helytakarékos módon eltűnik
az Equipe takarítókocsiban. A Scandic X teleszkópos nyél egyszerűvé teszi a különböző munkamagasságok átállítását a tükör tisztításhoz használatos 80 cm-es hossztól a magasban végzendő munkákhoz szükséges 171 cm-es hosszig. A kompakt összecsukásnak köszönhetően gondosan elhelyezhető az eszköztárolóban. Az egyszerű Scandic X csatlakozórendszerrel minden VERMOP-eszköz és minden jelentősebb gyártó eszközei is egyszerűen és stabilan rögzíthetők a nyélre.

Hagyja magát meggyőzni egy sokrétű megoldással, amely új távlatokat nyit a kézi takarítás terén.

Scandic X rendszer (PDF, 2016)

Alkalmazási területek

 • Felülettisztítás
 • Padlótisztítás
 • Ablaktisztítás

contact

Van kérdése?
+36 23 511 740